© Powered by SiteSpirit

 
logo.gif

affekt marketing innovatie

Advies op maat

adviezen.jpg

Affekt biedt diensten aan waarin uw klant centraal staat en waarmee het onderscheidende karakter van uw onderneming wordt omgezet in effectief rendement. Marketing diensten zijn onder te verdelen in 3 categorieŽn:
1.      Analyse
2.      Strategie
3.      Uitvoering

Affekt analyseert en ontwikkelt diensten en producten op deze terreinen.

1. Analyse
Een scherpe analyse geeft de beste aanknopingspunten voor de juiste oplossing. Voor de analyse van het marketingvraagstuk heeft Affekt enkele instrumenten ontwikkeld:
- de Marketing Stress Test
- Klantentevredenheid onderzoek met de B/T indicator
- Medewerkers tevredenheid onderzoek
- Innovatie vermogen scan
Meer informatie over deze instrumenten vindt u in de menubalk.

2. Strategie
De juiste koers uitzetten voor de middellange en lange termijn. De "droom" van de ondernemer en de visie van de medewerkers staan hierin centraal.
De strategie wordt bepaald aan de hand van de grondige analyse van de interne en externe omgeving (SWOT) waarbij goed gekeken wordt naar interne belangen en externe uitdagingen. Met concrete doelstellingen die door eenieder onderschreven worden kan een plan van aanpak worden opgesteld.

3. Uitvoering
Plannen maken is mooi, de uitvoering ervan levert pas het gewenste resultaat op. Haalbare en realistische plannen zijn hiervoor nodig.

Rol Affekt
Affekt kan u als adviseur en coach behulpzaam zijn bij het oplossen van deze vraagstukken. Hierbij is het afhankelijk van de eventuele capaciteit die in uw organisatie aanwezig is zodat de uiteindelijke plannen door uw medewerkers zelf worden gemaakt en daarmee worden gedragen.

Lees meer


Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Contact.jpg

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij een inventarisatie van uw wensen wordt gemaakt.