© Powered by SiteSpirit

 
logo.gif

affekt marketing innovatie

Quick Scan Innovatie Management Vermogen

Innovatiescan

Diagram Innovatiemanagement toets.jpg

Herkent u dit:
ē Er komen regelmatig goede ideeŽn naar voren maar ze worden maar beperkt of soms helemaal niet uitgevoerd 
ē Door de waan van de dag komt er van ontwikkeling veel te weinig terecht
ē Organisaties zijn niet voldoende ingericht op innovaties: weinig samenhang tussen strategie, organisatie, cultuur, daadkracht en marktintroductie

Elke onderneming zou continu moeten innoveren in grote en kleine vernieuwingen om mee te kunnen blijven gaan met de externe (markt)ontwikkelingen. Vanuit de markt (en vooral de klant) zijn er voldoende argumenten om blijvend te vernieuwen. Daartoe moet een organisatie zijn innovatie management vermogen op een goed niveau weten te brengen. En moet er balans zijn tussen strategie, organisatie, cultuur, daadkracht en introductie. Uw organisatie ontwikkelt al innovaties of is van plan dit te gaan doen. Hoe kijkt men in de organisatie aan tegen innovaties en hoe kunnen innovaties effectiever, efficiŽnter en succesvoller op de markt gebracht worden?

Affekt heeft de Quick scan Innovatie Vermogen ontwikkeld. Hiermee kan inzicht verkregen worden in hoe de organisatie omgaat met innovaties. Over 5 deelonderwerpen worden steeds 7 vragen gesteld.
Innovatie strategie
Innovatie organisatie      
Innovatie cultuur         
Innovatie daadkracht       
Innovatie introductie

Deze scan kan individueel en per groep worden uitgevoerd.

Voor meer informatie vult u onderstaand formulier in.

Om de Quick scan Innovatie Vermogen in te vullen klikt u op de illustratie (button). 

AANBIEDINGEN:

Doe de  Quick scan laat uw contactgegevens achter. U ontvangt vrijblijvend en zonder kosten de uitslag. U kunt daarna zelf overwegen  een verder traject in te gaan.

Doe de Quick scan en kom het resultaat bespreken tijdens een 'Open B2B Marketing en Innovatie koffie-inloop'. Deze organiseert STEM iedere 2e vrijdag van de maand van 8.30 tot circa 11.00 uur. Zie voor data de site van STEM Industrial Marketing Centre

Stem leden die de scan invullen en hun contactgegevens achterlaten om de uitkomst te ontvangen en er voor kiezen een analyse op bedrijfsniveau uit te voeren ontvangen  25% korting op dit vervolgonderzoek onder collega's tot een maximum van 10 personen.

Het Innovatie Management Vermogen Onderzoek is geÔnspireerd en op de scan innovatievermogen van KPCgroep.


Start het onderzoek

Klik op de illustratie van Start en ga naar het onderzoek.

startknop.jpg

Wilt u meer informatie: vul onderstaand formulier in en wij nemen met u contact op.

 
*
 
*
*
*
*
*
*
*
*

Referenties

Ons bedrijf heeft deelgenomen aan het Innovatie Management Vermogen Onderzoek (IMVO), uitgevoerd door Chris Goes van Affekt. De uitkomsten van het onderzoek bevestigden wat wij vermoeden: onze medewerkers lopen over van de ideeŽn, maar vaak wordt het echt oppakken van deze ideeŽn ondergesneeuwd door de waan van de dag. Het IMVO is een praktische tool om deze tendens te doorbreken en de uitkomsten leiden tot input voor een inhoudelijke discussie. Deze discussie is het vertrekpunt van waaruit ons bedrijf in de toekomst innovaties planmatig zal aanpakken. Kortom: een goede methode om te voorkomen dat goede ideeŽn een zachte dood sterven!

Mathijs Buddingī
Directeur De Kabath Vastgoedbescherming